Le Corbusier i Drago Galić : kritički eksperimenti arhitekture višestambenih zgrada = Le Corbusier and Drago Galić : critical experiments for the architecture of apartment building - Ivanković, Vedran, arhitekt (Array, 2009)
Autor u članku uspoređuje višestambene zgrade u Marseilleu i Zagrebu dvaju arhitekata bliskoga svjetonazora, koje nastaju otprilike u isto doba, u sličnim političkim okolnostima i za istoga naručitelja − državu/grad; kritički se osvrće na dosadašnja razmatranja, ističe razlike u koncepciji triju relevantnih građevina: Unité d’habitation de Marseille i dvije višestambene zgrade u Ulici grada Vukovara 35-35a i 43-43a, te razlike u njihovoj konstrukciji, tlocrtnim dispozicijama stanova, oblikovanju pojedinih detalja i urbanističkom kontekstu. U članku su također istaknute sličnosti i razlike projektantskih metoda Le Corbusiera i Drage Galića, kao i razlike u njihovu osobnom pristupu specifičnim projektantskim i urbanističkim problemima