Arhitekt Vladimir Antolić : zagrebački urbanistički opus između dva svjetska rata - Ivanković, Vedran, arhitekt (Array, 2009)
Autor u članku, koji je u prvom redu temeljen na istraživanju rukopisa iz arhivske građe osobnog arhiva arhitekta Vladimira Antolića, iznosi do danas nepoznat dio opusa iz Antolićeva teorijskog i stručnog angažmana koji se u javnosti predstavio u nizu predavanja održanih 1933. godine. Autor također ističe i nekoliko do danas neobjavljenih projekata iz 1930-ih te prvi put spominje kolekciju crteža i akvarela koji su dio opusa što je nastao tijekom Antolićeva rada u Parizu oko 1927., a koji su važni za njegovo značenje u kontekstu hrvatske i europske moderne arhitekture i urbanizma između dva svjetska rata