Kakvoća trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica na hrvatskom tržištu - Pleadin, Jelka (Array, 2009)
U ovom radu prikazani su rezultati ispitivanja kemijskog sastava trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica proizvedenih tijekom 2009. godine od strane više mesnih industrija