Kakvoća trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica na hrvatskom tržištu - Pleadin, Jelka; Perši, Nina; Vulić, Ana; Đugum, Jelena (2009)
U ovom radu prikazani su rezultati ispitivanja kemijskog sastava trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica proizvedenih tijekom 2009. godine od strane više mesnih industrija
Bibliografija: 11 jed.
Summary
Keywords: Trajne kobasice -- Polutrajne kobasice -- Obarene kobasice