Hrvatska i EU : promjene u zakonodavstvu i implementacija europske direktive o energetskim svojstvima zgrada - Marđetko Škoro, Nada (Array, 2009)
U članku se govori o razvoju hrvatskih propisa iz područja uštede energije i toplinske zaštite u zgradama, i o zahtjevima koje postavlja europska direktiva o energetskom svojstvu zgrada, te o prijenosu Direktive u nacionalno zakonodavstvo usvajanjem zakona i podzankonskih akata