Dvije pojasne kopče tipa Laminci iz Dalja - Drnić, Ivan (Array, 2009)
U radu su obrađene dvije pojasne kopče tipa Laminci iz fundusa Arheološkog muzeja u Zagrebu koje potječu s područja Dalja te se analizom zatvorenih grobnih cjelina, prvenstveno s područja Skordiska pokušao odrediti uži kronološki okvir u koji se mogao smjestiti ovaj oblik kasnolatenske ženske nošnje