Digital morphometry of cytologic aspirate endometrial samples - Mahovlić, Vesna (Array, 2010)
Cilj rada bio je procijeniti vrijednost morfometrijske analize jezgara u citološkim uzorcima aspirata materišta kod proliferativnog, hiperplastičnog i malignog endometrija putem digitalne analize slikovnog prikaza