Number of counting cells and cytospins selection influences on bronchoalveolar lavage cell profiles - Harabajsa, Suzana; Martinčić, Josipa; Peharec, Ivančica; Popek, Božena; Šušković-Medved, Snježana; Zadražil, Barica; Smojver-Ježek, Silvana (2010)
Citološka analiza bronhoalveolarnog lavata (BAL) sastavni je dio rutinske obrade u citološkom laboratoriju. Kvantitativne promjene staničnog sastava BAL-a omogućuju informacije o prisustvu ili odsustvu plućnih bolesti
Bibliografija: 15 jed.
Keywords: Citološka analiza -- Bronhoalveolarni lavat