Živio I. kongres narodnog fronta Hrvatske : 13.-15.X.1946 - Maurović, Andrija ([S.l.], 1946)
Sadržaj: dva seljaka čvrsto, ispruženom rukom drže stijegove zastava
Izložba 2012: ''Refleksije vremena'', Galerija Klovićevi dvori, Zagreb (studeni 2012/veljača 2013.)
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Politički plakat -- 1940.-1950.; Litografije