Turistička zajednica mjesta Selce - Turistička zajednica mjesta Selce (Zagreb : Turistička zajednica mjesta Selce, 2007)
Službene stranice mjesta.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.5.2011.)
Tekst na više jezika.
Keywords: Turistička zajednica mjesta Selce; Turizam -- Selce (Crikvenica)