Banka krvi ([Zagreb] : Bankakrvi.hr, 2011)
Mrežne stranice projekta koji želi informatizirati proces skupljanja krvi na akcijama Crvenog križa.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.6.2011.)
Keywords: Transfuzija krvi; Transfuzijska medicina -- Hrvatska