Iskorak centar za prava seksualnih i rodnih manjina. - Iskorak (Zagreb) (Zagreb : Iskorak)
Web-stranice udruge osnovane s ciljem zalaganja protiv svih oblika diskriminacije i stigmatizacije seksualnih i rodnih manjina u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.6.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 4.7.2019.)
Keywords: Iskorak (Zagreb); LGBTIQ osobe -- Hrvatska; Ravnopravnost spolova -- Hrvatska