Pregovori o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji : Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, 2005)
Mrežne stranice o pregovorima RH o ulasku u Europsku uniju.