Pregovori o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija. ([Zagreb] : Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, 2005)
Mrežne stranice o pregovorima RH o ulasku u Europsku uniju.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.7.2011.)
Keywords: Zemlje Europske unije -- Ekonomske integracije -- Hrvatska; Hrvatska -- Zemlje Europske unije -- Pridruživanje