Svetište Gospe od Utočišta u Aljmašu - Svetište Gospe od Utočišta (Aljmaš) (Aljmaš : Župni ured Aljmaš)
Mrežne stranice svetišta.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.8.2011. )
Keywords: Svetište Gospe od Utočišta (Aljmaš); Svetišta -- Hrvatska