Tjedan cjeloživotnog učenja (Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, 2011)
Mrežne stranice nacionalne obrazovne kampanje koja potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.