Tjedan cjeloživotnog učenja (Zagreb : Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, 2011)
Mrežne stranice nacionalne obrazovne kampanje koja potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.9.2011.)
Keywords: Cjeloživotno učenje -- Hrvatska