Turistička zajednica Šibensko-kninske županije - Turistička zajednica Šibensko-kninske županije (Šibenik) (Šibenik : Turistička zajednica Šibensko-kninske županije)
Web-stranice turističke zajednice županije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.sibenikregion.com/hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.9.2011.; zadnji opis prema verziji dana: 28.11.2019.)
Tekst na hrv., engl.i njem. jeziku.
Keywords: Turistička zajednica Šibensko-kninske županije (Šibenik); Turizam -- Šibensko-kninska županija