Veleposlanstvo Republike Poljske u Zagrebu - Poljska. Veleposlanstvo (Zagreb) (Zagreb : Ministarstvo Vanjskih Poslova Republike Poljske, 2005)
Mrežne stranice veleposlanstva.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.zagrzeb.msz.gov.pl/hr/zagrzeb_hr_a_68
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.9.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 28.6.2021.)
Tekst na hrv. i na polj. jeziku.
Keywords: Poljska. -- Veleposlanstvo (Zagreb); Poljska -- Diplomatski odnosi -- Hrvatska; Hrvatska -- Diplomatski odnosi -- Poljska