Arhitektura diskretnih promjena = Architecture of discrete changes - Zorec, Maruša (2010)
Oton Jugovec: projekt Kućice za odmor, Zasip kod Bleda, Slovenija
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Slovenska arhitektura 20. st. -- Ruralna arhitektura; Oton Jugovec; Bled