Hrvatski savez športske rekreacije Sport za sve : Croatian Federation for Sports Recreation Sport for all (Hrvatski savez športske rekreacije Sport za sve, 2011)
Web-stranice nacionalne krovne organizacije koja uključuje u športsko rekreacijske djelatnosti svih struktura i dobnih skupina građana.