Radost arhitekture = The joy of architecture - Čeferin, Petra (2010)
Jože Peterkoč: projekt Kuće na Jurčkovi, Ljubljana, Slovenija
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Slovenska arhitektura 21. st; Jože Peterkoč; Kuće na Jurkovi (Ljubljana, Slovenija)