Spljet i rimski spomenici Dalmacije : popravljenje stolne crkve u Spljetu : dva govora držana dne 17. veljače 1876. i 11. siečnja 1883. u C. k. austrijskom muzeju za umjetnost i obktnost [!] u Beču - Hauser, Alois; Bulić, Frane ([S. l. : s. n.], 1884)
Dva govora u razmaku od 7 god. povodom restauracije Stolne crkve u Splitu o važnosti i vrijednosti rimskih spomenika u Dalmaciji.
Str. [5]: Predgovor / Aloiz Hauser.
Izv. oblik imena autora: Alois Hauser; puno ime prevoditelja: Frane Bulić.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Dioklecijanova palača (Split); Katedrala sv. Dujma (Split) -- Povijest