Sulla prescienza del tempo : a vantaggio dell'agricoltura - Hugues, Carlo ([Parenzo] : Istituto agrario - stazione sperimentale dell'Istria, 1895)
O ključnim momentima u razvoju meteorologije.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Poljoprivreda -- Istra -- Povijest