Grad Vis službene stranice grada. (Vis : [Gradsko vijeće])
Mrežne stranice grada Visa.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.10.2011.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Vis(grad); Vis (grad) -- Vodiči