Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske - Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske (Zagreb) (Zagreb : Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske, 2011)
Mrežne stranice organizacije usmjerene prema razvoju i promicanju psihoterapije sukladno europskim standardima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.10.2011.)
Keywords: Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske (Zagreb); Psihoterapija -- Hrvatska