Castanoviz - Bodenehr, Gabriel (Augsburg : [S. n., 1704)
Prikaz Kostajnice kao utvrđenog grada koji se nalazi na uzvisini. U podnožju je grad s uzvisinama pravilno poredanih kuća koje su opasane s visokim zidovima i kulama
Signatura otisnuta d.d. ispod otisnutog teksta: G. Bodenehr fec. et exc. a. V.; s.g. na prikazu otisnuto: CASTANOVIZ; ispod prikaza otisnuto: Ein festes u in Crabaten...enge raum nicht; d.g. na listu rukom napisano: 14
Grafika objavljena u: Bodenehr, Gabriel. "Atlas Curieux", Augsburg. 1704.
Literatura: Thieme/Becker, sv. 4, str.167
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Hrvatska Kostajnica -- Grafike -- 18. st; Bakropisi