Ujlak = Illok (1850)
U prvom planu riječka obala s putnicima u čamcu na lijevoj te dvije krave na desnoj strani. Iza njih pastir sa stadom. U pozadini, centru prizora iločki stari grad i crkva na šumovitom brijegu