Ujlak = Illok - Hels, G.; Rohbock, Ludwig (1850)
U prvom planu riječka obala s putnicima u čamcu na lijevoj te dvije krave na desnoj strani. Iza njih pastir sa stadom. U pozadini, centru prizora iločki stari grad i crkva na šumovitom brijegu
Signatura van izvedenog okvira l.d. ispod prikaza otisnuto: L. Rohbock delt; van izvedenog okvira ispod prikaza na sredini otisnuto: Druck & Verlag v.G.G. Lange in Darmstadt // UJLAK. ILLOK. // Lauffer es Stolp bizomanyaban Pesten.; d.d. ispod izvedenog okvira otisnuto: G. Hels sculpt
Literatura: Thieme/Becker sv.28, str.520
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Ilok -- 19.st.; Nadorezi