Sebenico: Le fort de Giovanni (Charles Yriarte, 1878)
Pogled na šibensku utvrdu Sv. ivana. Na brijegu utvrda s crvenom zastavom ispred kućice u zelenom pejzažu. U pozadini pore i otoci. Lijevo od utvrde grad i zavojita cesta