Sebenico: Le fort de Giovanni - Hildebrand, Henri Theophile; Guillaume, Edmond Jean Baptiste; Yriarte, Charles (Paris : Charles Yriarte, 1878)
Pogled na šibensku utvrdu Sv. ivana. Na brijegu utvrda s crvenom zastavom ispred kućice u zelenom pejzažu. U pozadini pore i otoci. Lijevo od utvrde grad i zavojita cesta
Signatura otisnuta d.l. ispod prikaza: HILDIBRAND; ispod grafike tekst: Sebenico: Le fort de Giovanni. - Dessinde E. Guillaume, d´apres le croquis de M. Charles Yriarte
Grafika objavljena u: Charles Yriarte: Les bords de l´Adriatique et le Montenegro, Venise - l´Istrie - le Quarnero - La Dalmatie - le Montenegro et la rive Italienne, Paris, 1878.
Literatura: Thieme/Becker, sv. 17, str.76
Izvornik digitaliziran
Keywords: Šibenik -- 19.st.; Litografija