Mračni blog aktualna događanja, mediji, politika, ekonomija, kultura, literatura, društvo ... - Rakar, Marko (Zagreb : M. Rakar, 2004)
Blog o politici, ekonomiji, kulturi i dnevnim događanjima
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:9.3.2012.)
Keywords: Informacijsko društvo -- Blogovi; Dvadeset i prvo stoljeće -- Miscelanea -- Blogovi