Ephemeris Salonitana qua monumenta sacra praecipue Salonitana in honorem I. Congressus christianae antiquitatis cultorum consilio et auctoritate c. r. musaei archaeologici Salonitani illustrantur. ([Jaderae] : [s. n.], 1894)
Radovi u čast 1. kongresa kršćanskih arheologa 1894. u Solinu i Splitu.
Sadrži: Der Fisch auf den christlichen Monumentem von Salona / A. de Waal ; Starokršćansko grobište sv. Sinerota u Sriemu / A. Hytrek ; Il cimitero antico cristiano di Marusinac ; Zur decischen Christenverfolgung und zur Charateristik Novatians / Thomas Maria Wehofer ; I monumenti scritti e figurati dei martiri Salonitani del cimitero della Lex sancta christiana /L. jelić ; Le "Bon Pasteur" sur les monuments chrétiens de Salone / J. P. Kirsch ; Die altchristlichen Inschriften Aquileia's / Joseph Wilpert
Bibliografske bilješke uz tekst.
Ex libris: Barrett Biblical Institute Evansten, Illinois
Rukopisne bilješke na marginama, tekst mjestimično podvučen crnom tintom
Uz to privezano: Ephemeris Spalatensis ; Ephemeris Bihačensis
Pregledano
Keywords: Starokršćanska arheologija -- Dalmacija; Arheološki nalazi -- Salona -- Rano kršćanstvo