Varaždinske barokne večeri (Varaždinske barokne večeri, 2012)
Web-stranice festivala čiji je osnovni motiv predstavljanje glazbene baštine baroka na način prezentiranja djela suvremenom interpretacijom, kao i izvođenjem.