Varaždinske barokne večeri (Varaždin : Varaždinske barokne večeri, 2012)
Web-stranice festivala čiji je osnovni motiv predstavljanje glazbene baštine baroka na način prezentiranja djela suvremenom interpretacijom, kao i izvođenjem.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.3.2012. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.9.2019.)
Tekst na hrv. engl. i njem. jeziku.
Keywords: Glazbeni festivali -- Varaždin