Syrmien : Gegend bey Dalya - Rumy, Károly György (Adolph Friedrich Kunike, 1819)
U prvom planu riječna obala, dva muška lika na obali, četiri u čamcu. U pozadini grad kojim dominira crkva. Iza planinski pejzaž.