Syrmien : Markt und Ruinen des Schlosses Sharingrad - Rumy, Károly György (Adolph Friedrich Kunike, 1819)
U prvom planu pet krava dugačkih rogova. U pozadini rijeka, grad i ruina na brijegu u daljini.