Syrmien : Ortschaft Nestein - Rumy, Károly György (Adolph Friedrich Kunike, 1819)
U prvom planu tri muška i jedan ženski lik na obali rijeke. U pozadini grad kojim dominira zvonik crkve. Iza brdoviti pejzaž.