Ungarn : Die Stadt Battina - Rumy, Károly György (Adolph Friedrich Kunike, 1819)
U prvom planu ljudi na obali. Iza rijeka i grad. U pozadini brdoviti pejzaž kojim dominira crkva na lijevoj strani prikaza.