Syrmien : Markt Vukovar - Kunike, Adolf (Adolph Friedrich Kunike, 1819)
U prvom planu dva muška lika na obali rijeke. Još nekoliko ljudskih figura u barci nedaleko obale. Grad u daljini kojim dominiraju četiri crkvena zvonika.