Hrvatsko katoličko sveučilište - Hrvatsko katoličko sveučilište (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko katoličko sveučilište, 2012)
Mrežne stranice preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija psihologije, povijesti i sociologije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 3.4.2012.)
Keywords: Hrvatsko katoličko sveučilište (Zagreb)