Spalatoer Kreis - Lang, R. (Heinrich Friedrich Müller, 1841)
Četiri prikaza unutar otisnutog okvira: lijevo gore razrušeni akvadukt, desno gore prikaz antičkog hrama. Lijevo dolje sfinga te visoki luk, desno dolje uski gradski lučni prolaz.