Das Rathhaus zu Paris - Winkles, Henry ([S. l. : s. n., 1840)
Središnji dio prikaza zauzima veća građevina ispred koje se nalazi rijeka po kojoj plovi brod.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: H.Winkles sc.; s. ispod prikaza otisnuto: Das Rathhaus zu Paris
Literatura: Thieme/Becker, sv. 36., str. 69.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Pariz (Francuska) -- Zgrade i građevine; Nadorezi