Čudotvorno objavljenje čudesa i milosti Blažene Divice Marije u Karavagju, i Njezino svetište u Tisnomu na otoku Murteru u Dalmaciji - Calvi, Donato (s. n., 1898)
Prir. prema djelu Donata Calvija, Storia dell' apparizione della B. V. Maria a Caravaggio, Petar Kaer; 1. dio sačinjava djelo D. Calvija, Prikazanje B. D. Marije u Macolengu, u prijevodu P. Kaera; sadrži i Bogoljubne molitve blaženoj Divici Mariji od Karavagja, prir. P. Kaer, 159—232. str.; piščev predgovor, Štiocu.