Poslovnik Sabora dalmatinskoga : (glasovan dne 3 i 14 prosinca 1885, 16 prosinca 1886 i 28 siečnja 1896) (Zem. odbor dalmatinski, 1902)
Propisi o Dalmatinskom saboru, zastupnicima, tajnicima, odborima, pravima i dužnostima predsjednika …