Šumski prekršaji i odnosni postupak kazneni s osobitim osvrtom na Dalmaciju : u dodatom "Naputku za opć. lugare" sadržani su i propisi o lovu, valjani za Dalmaciju - Visković, Martin, pravnik (vlast. nakl, 1911)
Pored prekršaja protiv sigurnosti poljskih dobara mnogobrojni su i prekršaji protiv propisa za zaštitu šuma i šumskih nasada. Djelo donosi: Prekršaj po šumskom zakonu 1852.; I o pokr. zak. 1873. ; Po općem kaznenom zakonu, Odnos s Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, O kaznenom postupku.