Festival.hr online magazin (Osijek : Brže! Glasnije!, 2012)
Web portal koji prati događanja, objavljuje novosti o aktualnim i nadolazećim festivalima, izvještaje sa festivala na području Hrvatske i susjednih zemalja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.9.2012.; zadnji opis prema verziji dana: 7.3.2014.)
Ranije urednik: Duška Burić.
Keywords: Festivali