Hrvatski računovođa : neovisna udruga računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika (Udruga Hrvatski računovođa, 2011)
Web stranice udruge čije su temeljne zadaće promicanje i ubrzanje primjene postojeće računovodstvene prakse u svjetsko računovodstvo suvremenog poduzetnika.