Parenzo nella storia ecclesiastica - Babudri, Francesco ([S. l.] : [s. n.], 1910)
O pojavi kršćanstva u Poreču već u 1. st., u vrijeme akvilejskog biskupa Hermagorasa (prema tradicionalnom vjerovanju – op. sastavljača sadržaja).
Om. ilustr.
Keywords: Poreč -- Biskupija; Poreč -- Crkvena povijest