Nova austrijska umjetnost : 16.10-15.11.1985 - Martinis, Dalibor (Galerija suvremene umjetnosti, 1985)
Sadržaj: stilizirani prikaz štafelaja u obliku slova A sa bijelim platnom na kojem crveni okomiti trag boje